info@cimentartsverige.com
+46 700960991

Företag

Början på en idé fram till det aktuella projektet

CimentArt Group är ett företag som kommer till från förändringar och utveckling på bygg och design branschen och utvecklingen av ny teknik som tillämpas inom sektorn för dekorativa beläggningar, tack vare ett fantastiskt tekniskt och mänskligt team, har vi uppnått under dessa år utveckla  en produkt vars tekniska och estetiska egenskaper är på högsta nivå av marknadsstandarder.

Vi utvecklar för närvarande tillverkningen av CimentArt Microcement i våra nya anläggningar, där alla våra produkter tillverkas, förpackas och märkas under de högsta kvalitetsstandarderna. Numera, även med en produkt på högsta nivå, fortsätter vår I + D + I-avdelning att utvecklas dag efter dag för att förbättra och uppnå nya framsteg i våra produkter och deras tillämpning.

För tillfället har vi ett stort antal delegationer i Spanien fördelade över hela halvön, Kanarieöarna och Balearerna. Vi har börjat vår internationella expansion genom att vara närvarande och marknadsföra våra produkter i länder som Portugal, Schweiz, Tyskland, England, Frankrike, Holland, Italien, Danmark, Finland, Norge, Costa Rica, Colombia, Mexiko, USA och Australien.

Vår struktur

Organisationen av CimentArt möter behoven i den nya miljön, där ledningskapacitet och framtidsvision har blivit viktiga verktyg för att konsolidera som den bästa gruppen i sektorn.

Vår organisation består av följande organisationsschema:

Alejandro Lloret · Kommersiell chef för order
André Ribeiro · Internationell försäljningschef
Jaime Tomé · Kommersiell chef för stora företag  
Ignacio García · Ekonomichef
Sergio Franco ·  Marknadsföring och marknadsföring
Rita Ribeiro · Leverantörer och fabrikslogistik 
Javier Dalmao · Fabriksproduktion avdelning
Juan Aranda · CimentArt Group Manager

Våra anläggningar

De anläggningar som vårt företag har är utformade och fördelade inom produktion, utställnings, administration och utbildning för att erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitetsnivå.